3D-design

Låt våra duktiga designers & konstruktörer ta fram en snygg & praktisk lösning på det
Produktställ, Kampanjställ, Displayställ eller Butiksställ ni efterfrågar.

Ni som kund har även möjlighet att helt vara med i hela konstruktion-processen från början till slutlig layout och ni har då möjlighet att
vara med och påverka er design under hela konstruktionsfasen till färdigt slutresultat och ni får då en produkt som ni kan känna er nöjd med.

Flera bilder finns att se här i vårt bildgalleri


Specialanpassad Butiksinredning lyfter fram era produkter i butiken

Halmstad Butiksinredning AB har specialiserat sig på att ta fram unika butiksexponeringar som lyfter fram produkten i butiken.
Vi specialanpassar Butiksinredning, Displayställ, Produktställ, Butiksställ & Kampanjställ enligt kundens önskemål. Vi har även Lagerinredning, Pallhyllor mm.

Halmstad Butiksinredning kännetecknas av följande
– Hög kvalitet,
– God design
– Förmånliga priser
– Snabba leveranser är ledord hos


Inget projekt är för litet för oss!

Det innebär att våra kunder alltid är i centrum i vår verksamhet. Hos oss kan Du som kund alltid förvänta Dig en förstklassig service.
Vi arbetar med specialanpassade lösningar för alla typer av produkter, vilket tas fram i ett nära samarbete med varje enskild kund.

Halmstad Butiksinredning tillhandahåller det mesta inom Butiksinredning, Lagerinredning, Displayställ, Produktställ, Butiksställ och Kampanjställ
vi tillhandahåller Butiksinredning i trä, metall, papp och plast i olika kombinationer vilket ger exponeringarna en permanent och exklusiv prägel.


Även Lagerinredning med snabba leveranser

Här kan ni se våra Pallställ & Lagerinredning och Pall-rull vagnar.

Är ni i behov av Kampanjställ, Displayställ & Produktställ så har vi möjlighet att rita upp detta åt er i våra moderna 3 d program vi anpassar ert kampanjställ & displayställ exakt för era produkter. Därefter har ni möjlighet att erhålla fullständig prototyp till låg kostnad.

Välkommen till samarbete kring standardlösningar eller specialförfrågningar design, utveckling, tillverkning och logistik.
Vårt motto är att alltid erbjuda spännande och praktiska lösningar.


Halmstad Butiksinredning AB är er samarbetspartner när det gäller –

Produktställ, Kampanjställ, Displayställ eller Butiksställ

I våra senaste 3d-program kan vi rita upp det mesta förekommande produkter/ställ som finns på marknaden,
våra designers & konstruktörer arbetar alltid i de senaste och modernaste rit- programmen, vilket är väldigt avancerade.